Waar wij u in kunnen ondersteunen vindt u op deze pagina. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze diensten. 

Neem contact op

Grondverzet

Voor de fundering van uw huis of pand zorgen wij voor het uitgraven en de verwerking. We zorgen dat de grond gereed is voor het bouwproces.

Kabel- en leidingwerk

Zodra het grondverzet voor de fundering in orde is, zorgen wij dat het kabel- en leidingwerk aangelegd wordt. We maken uitsparingen voor gas, water en elektriciteit.

Tuinen egaliseren

Gaat u een nieuwe tuin of oprit aanleggen, dan zorgen wij dat alles ge√ęgaliseerd is. Afhankelijk van uw wensen egaliseren wij handmatig of lasergestuurd.

Gazon, grasvelden aanleggen

Is uw tuin toe aan renovatie? Wij helpen u graag op weg door uw tuin te egaliseren en eventueel in te zaaien. Ook bij nieuwbouw of tijdens kabel- en leidingwerk in de berm verzorgen wij het gazon.

Vijvers, waterpartijen

Voor het aanleggen van vijvers en waterpartijen werken wij regelmatig samen met hoveniers. Wij zorgen voor het uitscheppen van de vijver en het plaatsen van de folie en leidingen. Onze hoveniers nemen het vervolgens over voor de afwerking.

Beschoeiing zetten

Wij zetten beschoeiing om de hoogteverschillen in uw tuin op te vangen. Grenst uw perceel bijvoorbeeld aan een sloot, dan plaatsen wij hier beschoeiing om ervoor te zorgen dat de sloot niet meer dicht kavelt. U bent voor gemiddeld 25 jaar verzekerd van goede beschoeiing. Afhankelijk van de vraag, kiezen wij de geschikte materialen voor uw beschoeiing.

Bomen rooien

Is uw tuin toe aan een renovatie of wilt u een andere indeling. Wij helpen u met het zagen en/of rooien van de bomen.

Toegangsweg aanleggen

Voor het aanleggen van een oprit of een toegangsweg bij een bouwplaats verzorgen wij het uitgraven, het aanbrengen van het zand, de afwatering en het aanleggen van leidingen.

Voorbereidende infra bij nieuwbouw

Wij verzorgen alle ondergrondse infra voor nieuwbouwprojecten. Dit betekent dat wij het kabel- en leidingwerk aanleggen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

GEGEVENS

Nassaustraat 16
3284 AS Zuid-Beijerland
Tel. 06 215 531 16